31-годишният нападател на Марица Плд Благомир Мастагарков, който е популярен и с участието си в чалга клипа на Галена „Мама ураган“, навремето е отказал да партнира в музикална лента на Деси Слава, но пък е имал много повече с нея. Затова призна самия той във визитката си за "Игри на волята", която беше излъчена във вчерашния епизод.

"Покрай футбола срещнах и първата си любов, която е певицата Деси Слава, искаше да ме снима в един видеоклип. Аз отказах. Но един приятел ни направи среща без да знам и така аз изпитах първата си тръпка. Предвид нашите отношения, аз я поканих да ми бъде дама на бала и тя прие. Бях една огромна атракция", не крие вълненията си Мастагарков. Отношенията му с блондинката обаче довели и до сериозни сътресения в кариерата му на футболист.

"Собственикът на футболния клуб, в който играех тогава се подразни от цялото това нещо и реши да прекъсне моите права. А бях в много добра форма, куфарът ми беше качен на автобуса, с който трябваше да заминем за чужбина с останалите футболисти от клуба. Само, че той ме свали и аз бях като попарен. Това ми беше една от най-големите мечти", признава още спортиста. Малко по-късно в Англия се отваря друга врата в неговия живот - моделството.

В страни от футбола, дълги години Мастагарков работил и като хост (посреща и настанява знатните гости в заведенията) в едни от най-тузарските пловдивски нощни клубове. Снимал е за много модни брандове по света и у нас, има и провокативна фотосесия с Николета Лозанова.