За разлика от Благой-младши, който вече има и собствен Инстаграм, то най-малкия член на семейството й - бебето Карен все още не е направил совя дебют в социалната мрежа така както си трябва. До момента плеймейтката крие лицето му, нищо че вече наследника й е на няколко месеца. За много от последователите й тази дискретност е странна, имайки предвид, че звездата не е от най-пестеливите за живота си.

В Инстаграм Райкова получи въпрос по повод тази своя потайност. "Кога ще покажеш втория си син, след като първия има Инстаграм вече. Защо го криеш?", попитаха директно силиконовата мацка. На това плеймейтката отговори кратко и не толкова ясно: "Когато го кръстя тогава!" Това обаче не даде яснота кога точно ще се случи. Все пак кръщенето може да стане и когато Карен е на 2 годинки или повече.

Пазардджиклийката потвърди и това, че с любимия си мъж носят халки. "Видя ми се халка на Карен на пръста... Или е грешка", зададе въпрос почитател на Злати, а тя отвърна така: "Няма грешка, носим ги, да". Сред питанките към секси мамата бяха и съвети от партньорско естество. Плейбойката беше помолена да направи сравнение между арменците и българите заради половинката си Карен. "Държат на жена си, държат на семейството. От това по-големи различия няма", категорична бе тя, а намека към Благо Джизъса е очевиден.

Не липсваха и директни въпроси за футболиста, като например "Благо от 35-годишни мина на 20, какво мислиш?" Райкова подходи с чувство за хумор: "Всеки предпочита младото", в това число и тя самата, след като си хвана младока Карен. Тя обаче не пропусна да захапе ритнитопковеца, когато почитателка я попита: "Ако един мъж обича да сменя партньорките си, дали някога би се спрял на една?" Плейбойката обясни в прав текст, че такива хора са загубена кауза, но тя все пак има изключение и то е до нея. "Безсмислените хора не спират. Стойностните го правят и аз познавам такива хора", отсече русата фурия. Красавицата постоянно изтъкваше предимствата на своя любим Карен. "Щом всеки предпочита младото, защо твоя мъж е с теб, а не с 20-годишно момиче?", попитаха Злати, а тя отвърна: "Както казва той съм с млада кожа".

Не бяха пропуснати и въпроси за по-големия й син. На питането "Благойчо прекарва ли време с роднини, с които не се понасяте?", тя заяви, че Благойчо прекарва време, с който трябва.