Сребърният медалист от сезон 4 на “Игри на волята” спечели първата по рода си кастинг битка, която зрителите изгледаха чера вечерта. Той се изправи срещу опитния спортист Теодор, който беше сериозна конкуренция за рекордьора по победи от сезон 4. Така Филип си извоюва място в “Игри на волята” All Stars, а Теодор не успя да спечели билет за сезон 6 на екстремното риалити. Освен Филип, на Арената празнуваха и Амазонките. Те трябваше да заложат на един от двамата участници в кастинг битката. Женското племе, което е добре запознато със спортните качества на Фифо, се спря на сигурното. Дамите имаха право на избор - огън или храна и без да се замислят избраха храната. В предстоящите съботни епизоди на “Игри на волята” зрителите ще видят още силни участници

И тъй като битката е записана още преди три месеца, в събота Фифо се ожени в църквата "Света София" за Маринела Русинова, а сред гостите личаха имената на неговите съотборници като Димитър Лефтеров и Николай Чакалов. В началото на месеца Филип разкри, че ще се жени, в "Черешката на тортата“ по NOVA. Тогава някои от участниците от предишния сезон на най-екстремното риалити гостуваха на победителя Алекса и жена му Елица Янкова в Белград. По време на вечерята Алекса попита гостите дали на някого му предстои сватба, при което Филип призна, че в близко бъдеще ще се сдобие с халка.

"Скоро ще станеш властелинът на пръстена“, отбеляза Алекса. "Дано не стяга много тоя пръстен", пошегува се тогава Филип и призна, че вече всичко е готово за сватбения ден и той предстои съвсем скоро. "Стъпката да създам семейство е напълно нормална, аз съм на такава възраст, имам човек до себе си, така че е напълно в реда на нещата", обясни тогава Филип.