Бившата плеймейтка ще се обгради от рояк от сексапилни дами, начело със Светлана Гущерова, Андреа, Виктория Джумпарова и фолк певицата Ваня. Бъдещата булка осведоми всички, които се интересуват от личния й живот и предстоящата сватба с Карен Хачатрян, кои са приятелките й, заели се с организацията на моминското й парти.

Последният купон, на който Русата Златка ще е мома, преди да се врече във вечна вярност на бащата на второто си дете, ще се вихри през седмицата, но местоположението му засега се пази в пълна тайна. На него освен Гущеров, Андреа, Джумпарова и Ваня са поканени още 9 момичета. Както Hotnews пръв писа, Златка Райкова е планирала сватбата си така, че да не е по време на ретроградния Меркурий и Венера.

Русата сексбомба е много суеверна и се влияе от разположението на звездите, също като Светлана Гущерова. Двете приятелки са запалени по астрологията и не предприемат важни крачки в живота си без да са се консултирали със специалисти, които умеят да четат по звездите. Ето защо и Златка се страхува, че ако се омъжи в ден, когато звездите са в подобна фаза, бракът й може да не процъфти. "Няма да се оженя за Карен преди 15 септември", обясни преди дни социалната мрежа Златка. Преди пет години Златка Райкова бе сред ВИП-гостите на пищната сватба на Светлана и Христиан Гущерови в "Шератон". Сега пък предстои Гущерова да омъжи своята приятелка