Двамата преживяха бурна любовна авантюра, като на няколко пъти се събираха и разделяха. Срещнаха се дори по време на участието на чалга дивата във "ВИП брадър", но всеки път любовта им не потръгваше и разделите им ескалираха със скандали.

"Да видите какво ми е било на мен", каза още Емануела, която намекна, че отношенията с бизнесмена не са никак лесни и е нужно участниците в телевизионното шоу сериозно да се постараят. Фолкпевицата все пак признава, че стиска палци на бившия си любовник и му пожела успех в битката за 100-те хиляди лева.

През миналата седмица Мартин Елвиса и съплеменниците му от "Старейшини" бяха на резиденцията и се радваха на лукс, но през следващите дни ще обитават стопанството, където няма да има достъп до баня, а храната им е ограничена. При влизането в постройките за спане бизнесменът призна, че условията му допадат и си избра да спи на втория етаж на едно от леглата, тъй като никога досега не го е правил, писа "България Днес". "Трябва да опитваме нови неща", заключи философски Мартин.