Кой ти гледа детето или и него заряза? Такива намеци летят по повод най-новата серия от снимки на "Мис Силикон" Джулиана Гани, които са от последната й почивка. Лесно избухливата фурия обаче не отвърна нищо на адекватните въпроси, даже напротив продължи да изсипва горещи фотоси от Малдивите, където е с приятеля си Теодор.

"Сега разбирам защо казват, че Малдиви е Рая на земята. Толкова е спокойно, непокътнато и красиво, че не може да се опише с думи. Освен това ти си тук и не ми трябва друго", написа Гани под общата си снимка с полицайчето от Велико Търново, с когото свиха гнездо след разлъката й с фитнес инструкторът Илиян от Монтана.

Очевидно и от думите на силиконовата госпожа, тя нехае за малкия Кай. Щом само татко му е достатъчен на Гани да се чувства страхотно и нищо друго не й липсва, не ни учудва, че е хукнала по далечни дестинации, за да си пече задника. Това, че бебето още няма и годинка, изобщо не притеснява опитващата се да гради имидж на примерна майка. Припомняме ви, че преди време бившия на Джулката публикува запис, в който ясно се чуваше как тя нехае за първородното си дете - Давид. В последствие дори предостави без проблем правата на детето на баща му Илиян, след като стигнаха до съд.

Не за първи път Джула зарязва малкия Кай, за да пътешества, припомнят запознати. Суетната дама разчитала много на бабите, също така имала и детегледачка, която редовно я отменяла от майчинството. Тези похвати за грижи на децата, плейбойката упражнява още от първото си раждане.