Изпълнителят на "Гълъбо", който със сигурност е доста суетна личност, се оказа в супер неловка ситуация. От гвоздей на партито на Би Ти Ви, Костадинов се превърна в посмешище, а причината беше яко оръфаното му сако, което е видимо поизносено.

Гласовитият красавец, цъфна на медийното парти с разпокъсано сако, което нямаше как да не се забележи и така издънката стана очевадна за всички гости, които се бяха настанили на първите редове пред сцената, за да се наслаждават на изпълненията му. Добричлията, изпълни поне пет парчета и нито за миг не се усети за гафа, който е направил. Уви, не се намери и кой да му подшушне, че от celebrity е станал скъсаняк, което надали е търсен ефект за привличане на внимание и вдигане на рейтинга. Иначе може да гадаем какво точно е правил преди да излезе на сцената, така че лъскавия му облик да се открои и с огромна дупка, зееща точно между едната му подмишница и гърба. Подобен моден гаф, историята на родния шоубизнес категорично не помни до сега.

Версиите за скъсаното сако засега са две. Едната е, че певеца толкова много обича тази си дреха, че ако върнем лентата на участията му, то може да извадим пет снимки от различни негови изяви, на които звездата е с абсолютно същата дреха. Афинитетът му към това сако явно е довело и до яко пръскане по шевовете. Другата причина не е за подценяване, макар и да е с по-хумористична нотка. Защо не и Миро да си е изпатил от някой свой недоброжелател, който умишлено да му е кръцнал тоалета. Но и категорично можем да заявим, че виновника едва ли е Любо Киров, чийто стол на ментор в "Гласът на България" вокалистът на "Каризма" отмъкна в новия телевизионен сезон.