Вторият епизод на “С Рачков всичко е възможно”, ще посрещне нови 8 безстрашни участници. И това са популярни играчи от “Игри на волята: България”. Става въпрос за Евгения Джаферович, Филип Атанасов, Мирослава Профирова, Неделчо Богданов, Стратимир Георгиев, Димитър Морунов, Димитър Лефтеров и Мирела Илиева, които ще премерят сили в неподозирани игри, които ще тестват тяхната воля, танцувални умения, точност с воден пистолет и гъвкавост.

Този път залогът на Арената ще е само един - забавлението на зрителите. Екстремните гости ще излязат от зоната си на комфорт с едни от най-обичаните игри в шоуто като “Ти, лети, лети”, която ще изпрати Мирела и Неделчо във въздуха, последвани от самия Рачков, и “Ко, каза, ко”, която ще тества комуникацията на две нови племена, сформирани в шоуто.

Te ще изпитат и пет изцяло нови предизвикателства, които изискват комплексни умения като точни подскоци и завидни музикални познания. За първи път “С Рачков всичко е възможно” ще изпрати участниците в “Тъмна Индия”. Те ще влязат в най-новата лудост - напълно тъмна стая, в която няма да виждат нищо. Зрителите на неделното шоу ще проследят изпълнението на задачите чрез специални камери за нощно виждане. В тъмната стая не прониква абсолютно никаква светлина, което ще затрудни гостите до краен предел, а предметите в нея ще предизвикат невиждани реакции в участниците.