Най-новото лице на „Животът по действителен случай“ е любимият актьор на младото поколение Филип Буков. Тази събота той ще „поеме щафетата“ от друго емблематично лице на bTV – Иво Аръков, за да застане начело на култовата рубрика „Топ 10“ – класация за известни хора и събития, подредени по принос и популярност във всевъзможни категории. Не е ясно дали смяната на Аръков с Буков е по-естествен път или от медията просто са решили да разнообразят ефира. Припомняме ви, че продуцентката на предаването Радост Драганова е дългогодишна близка приятелка с Иво. Двамата бяха екип години наред в "Мармалад", което беше свалено от ефир.

В новия сезон Филип Буков ще бъде човекът, който ще представя десетте места с нетрадиционен поглед към света на известните, а в първия брой зрителите ще разберат кои са „10-те най-горещи VIP случки на лятото“.

Промени няма да има обаче при коронната водеща на продукцията – актрисата Александра Сърчаджиева. Първи гост на Александра Сърчаджиева тази събота е боксьорът Тервел Пулев, който ще бъде откровен за ударите на ринга и в живота.