Влюбените пристигнаха доста след началото на празненството и дискретно заеха най-крайната маса, далеч от сцената, на която се изявяваше Миро и водещите. Както Hotnews.bg вече писа Мария Силвестър бе ослепителна в дългата си рокля, за разлика от другата водеща Бесте Сабри. Младото лице от "Тази събота и неделя" очевидно е била подведена от стилистите на телевизията, за да облече рокля с твърде широка долна част, обсипана с камъни и тюл. В нея Сабри, която иначе е елегантно момиче, изглеждаше като сметанова торта.

Снимки: Лилия Йотова

За разлика от Евгени, семейство Джаферович се намърдаха на първия ред точно пред сцената, макар че дойдоха на купона само за пет минути. Умелите инфлуенсъри си направиха две снимки с Миро и бързо се изнизаха към входа. За разлика от тях Деси Стоянова търпеливо окуражаваше екранната си половинка Петър Дочев, който партнираше на Мария Силвестър. На сцената се качиха още тримата кулинари от "Мастършеф", а сред публиката за кратко видяхме Цветанка Ризова и Петя Дикова.

Синоптичката Натали Трифонова дойде в любимата си супер къса рокля, този път изцяло черна и в компанията на водещите на централната емисия Виктория Готева, която беше без съпруга си Евгени Димитров-Маестрото и Ивайло Везенков. Певицата Дара бе изключително елегантна в златен панталон, а новата репортерка на "Преди обед" Алена Вергова показа корем в твърде тесен топ, който определено й беше малък.