Феновете на водещата съвсем основателно подозират, че наследницата й може в скоро време да я направи баба. Младата жена се занимава с реклама и инфлуенсърство, но от средата на юли не е била активна в социалната мрежа – нещо съвсем нетипично за нея. Тя не е отчитала дейност в инстаграм от доста време и не е давала обяснение за отсъствието си. Мари от години е обвързана със сина на Деляна Маринова – Джуджи, която е най-добрата приятелка на Гала.

С младежа Константин са заедно още от ученици. Те живеят под един покрив отдавна, а преди една година дори се сдобиха с нов дом. Апартаментът е в затворен комплекс в един от най-скъпите квартали на София. Приятелят на Будева идва от милионерско семейство, така че двойката е напълно осигурена финансово и няма материална причина, която да възпрепятства появата на бебе. Щерката на Гала вече е на 26 години.

С гаджето й са горе-долу на една възраст, като той е малко по-голям. С наближаването на 30-те плановете за дете започнали да идват на дневен ред, издават хора от обкръжението на инфлуенсърката. Нищо чудно Мари наистина да е бременна, защото такова отсъствие от виртуалното пространство не е характерно за нея. Работата на чаровната брюнетка, която завърши специалност „Връзки с обществеността” в Софийския университет, е свързана с рекламиране на различни продукти в мрежата и досега се е справяла сравнително успешно с нея.

Или е бременна, или е сменила попрището, или има друга неизвестна причина за изчезването й. Почитатели на младата жена се надяват то да не е свързано със здравни проблеми. На пръв поглед Мари няма сериозни проблеми в живота си. Връзката й с Константин се развива нормално, а майка й Гала подкрепя начинанията й.