Златка Райкова избра 23 септември, за да стане булка, но все още не е качила снимки от сватбата си в Инстаграм. За сметка на това приятелката й Светлана Гущерова показа ексклузивни кадри от събитието, видя HotNews. На кратки сторита се вижда как подвластна на емоцията, Райкова буквално изкрещява "Да" пред олтара, а от страни до нея пък гримьорът й Цецо Андреев плаче от вълнение.

JJ0WEns.md.jpg

Златка и любимия й Карен са се венчали в Храм Въздвижение на Светия Кръст Господен, който се намира на метри от хотел "Маринела", където всъщност е голямото тържество тази вечер. На него са поканени 500 гости, сред които много популярни имена от родния шоубизнес. Според запознати самата булка лично е избрала всичко по декора на залата.

JJ0Ww9S.md.jpg

Още вчера пазарджлийката си качи кадър, на който показа част от приготовленията си за голямото събитие, а именно че е готова с маникюра. Вместо тривиалните светли цветове, които се избират за сватба, или типичния френски маникюр, красавицата бе избрала цвят металик и за краката, и за ръцете.

И за Златка, и за Карен това е първи брак. Плеймейтката така и не стигна до олтара с предишния си възлюбен - футболистът Благой Георгиев. С днешна дата обаче плеймейтката го направи с няколко години по-младия от нея арменец.

JJ0XVzF.md.jpg