Златка мина под венчилото с 28-годишният Карен на 23 септември. Това е първата сватба и за двамата. Вече законната съпруга на арменеца намекна за това събитие още през януари, но може би думите й не бяха приети на сериозно, тъй като се предполагаше, че връзката й с Карен е напук на бившия й Благой Георгиев, с който Златка се раздели скандално.

"Ще те обичам цял живот!", обеща под първите официални сватбени снимки в профила си в Инстаграм 37-годишната Райкова, която вече е г-жа Хачатрян. Водещ на церемонията е бил диджей Дамаян, който се е разписал и в общите си парчета с Азис и Галена, които също поздравиха гостите на тържеството в столичния хотел.

JJMW8la.jpg

В разгара на купона микрофона хвана и самата булка, която се слави с музикалните си заложби. Злати изпълни песента на Румяна - "Само ти". "Само теб, само теб си имам на света. Само ти, само ти си моята мечта. Само теб, само теб желая на света. Само с теб искам да живея и умра", емоционално изви глас плеймейтката. Импровизирани музикални съпроводи не липсваха, като се заформи трио между Галена, Златка и гримьорът Цецо Андреев, който постоянно беше в центъра на събитието.