Сами Хосни, участник от "Фермата" и Мила Савова, участник в "Сървайвър" съобщиха с чувство за хумор новината, че семейството им се увеличава. Двойката има син Тарек, който се роди на 1 ноември 2022 г. Името му означава Сутрешна звезда. През март 2024 г. обаче Тарек ще става батко.

"Настоящият шеф @tarekkhossny очаква появата на новия си съдружник в края на Март 2024. Заедно ще оглавят семейството и най-накрая ще въдворят ред" - допълниха поста си те. В поста си семейството сподели и снимки от ехографа на Мила. На една от тях малкия Тарек съсредоточено и с интерес се взира в тях. Сами пък се прочу с участието си във “Фермата 5”, където фитнес гуруто успя да стигне до финала на шоуто.

Шампионката Мила Савова пък сбъдна мечтата си да участва в "Survivor: Скритият идол", показа, че е една от най-силните жени, пребори силни съперници и преживя дори змийска атака. „Много е хубаво да си родител, осъзнаваш, че не си най-важният. Сутрин ставаш с идеята да направиш нещо за някого… Детето е планирано. Сами каза: Първо ще си оперираш ходилата и после ще си направим бебе. Така и стана. Заченахме го в Амстердам. В този период пътувахме много – Дубай, Италия… искахме да се случи някъде на път“ – допълни Мила Савова при гостуването си в "Преди обед".