Звездата е трогната и запява парчето, което е по кожата на почитателя. Страстният поклонник на брюнетката догонва своя идол покрай нейно участие. Мъжът навива ръкава на ризата си и по- казва на попфолк фурията татуиран баркод. Чалга певицата е леко шашната, но бързо разбира за какво иде реч.

Преслава е запозната с новите технологии и изважда камерата на телефона. „Насочваме камерата към неговата татуировка", коментира тя, докато неин приятел записва реакцията й. 3апечатаният в кожата код може да се сканира и препраща към дадена песен. Тази песен не е коя да е, а вечният хит на Преслава „Нямаш сърце". Като вижда това, на певицата й спира дъхът.

Фенът се опитва да запее песента, която буквално е влязла под кожата му. Музикалните му умения обаче само разсмиват Преслава. „Ти както я започна песента, аз не мога да продължа", шегува се изпълнителката. 3а да спаси ситуацията, тя запява наново парчето. „Татуировката е топ, но от пеенето има какво да се желае", коментира фена си Преслава, но не може да скрие, че е поласкана.