Деветгодишна връзка, която накрая приключва, е имал новият ерген Александър Младенов. Хубавецът се сблъсква с любовните трепети за първи път, когато е на 15 години и учи в столичната Френска гимназия. Александър си пада по своя съученичка, която откликва на чувствата му и двамата стават двойка. Любовта им издържа девет години, но накрая всичко приключва, разказва "България Днес".

Съучениците на ерген номер три твърдят, че с въпросното момиче се разделят, тъй като тя се оказва твърде амбициозна. В същото време, вместо да обръща повече внимание на приятелката си, Александър се вманиачава по видеоигрите. С днешна дата бившата на ерген номер три коментирала пред приятелите си, че е шокирана за появата на бившата си половинка на малкия екран.

Преди първото гадже любовните приключения на зеления Алек са били, очаквано, леко нескопосани. Падал си е по ученичките от долните класове, но ухажорстването му не се увенчало с успех. Въпреки любовните трепети като ученик Александър намира време и за извънкласни дейности. Ергенът пее в хора на Френската. Това показва негова снимка от гимназията, на която Младенов се е щракнал за спомен. Заедно с трупата Александър е имал участия в България, но също и на сцени във Франция.