Става въпрос за Александра Борисова от Кюстендил, която беше излъчена в предаването по Би Ти Ви миналата неделя. Момичето е тикано напред към финала за сметка на други участници, които дори я превъзхождат като гласове. Още на явяването й на кастингите, самата Илиева я затрупа със суперлативи, което също направи впечатление на зрителите на шоуто, които са категорични, че момичето е прехвалена работа. "Момичето може да е талантливо, но имаше още много добри а Илиева прекали с хвалбата", коментират изявата й в социалните мрежи. "Чак пък финалистка... Къде, къде има по-добри от нея!", на мнение са мнозина.

В социалните мрежи вече се разпространява и видео, което доказва близостта между Илиева и Борисова. То е от концерт на Мария, на който тя представя любимката си с прякор Съни. Тогава момичето изпълнява фрагмент от народна песен, а след това преминава в песента на Бионсе - Listen. Кюстендилката се оказа и артист на музикалната й компания "Стерео стая". Нищо чудно сега Мара да се опита да направи победител свой артист.

За първи път Илиева промотира Александра на промоцията на свой албум, като я запознава с голяма част от популярните ни личности. Сред гостите присъстват Криско, Нели Рангелова, Марияна Попова, D2, Жана Бергендорф, Pavell и Venci Venc’, Михаела Филева, Прея, Саня Армутлиева, Васил Василев – Зуека, Валери Милев, Алекс Раева и DJ Doncho. Присъстват и хор „Космически гласове” с диригент Ваня Монева, майката на Мария Илиева, която се оказа и музикален преподавател на връзкарката Борисова. Също така Алекс се изявява и в хора на майката.