Следват я хиляди млади българи, които редовно коментират постовете й. Но неочакваното мълчание на Мари в Инстаграм (от близо 2 месеца) сериозно ги притесни и породи множество въпросителни. Феновете на тв водещата съвсем основателно подозират, че в скоро време ще стане баба, предвид факта, че Мари не е била активна в социалната мрежа от средата на юли, което за нея е повече от необичайно, тъй като си вади хляба от инфлуенсърство.

За никого не е тайна, че Мари Будева от години е обвързана със сина на Деляна Маринова – Джуджи, с която Гала е много добра приятелка. Мари и Константин имат връзка от ученическите си години, а от скоро време заживяха в собствен дом. Апартаментът им е в затворен комплекс в един от най-скъпите столични квартали, пише "Уикенд". Няма причина, която да възпрепятства появата на първата им рожба, предвид факта, че Константин произхожда от милионерско семейство и е обезпечен финансово.

След като и двамата вече наближават 30-те, плановете за бебе започнали да идват на дневен ред. Покрай всички тези факти, последователите на Мари предполагат, че или е бременна, или е сменила попрището, или пък се е покрила поради друга причина, която до момента не е известна. Е, вече можем да сложим край на спекулациите, защото наследницата на ТВ-водещата сама наруши мълчанието и се "показа" след близо 2-месечно отсъствие от социалните мрежи.

На снимките виждаме, че Мари отново е сменила прическата си - вече е и по-къса, и по-руса, а фризурата много напомня на тази на популярната й майка. А ето и какво написа Мари, разсейвайки всички слухове за евентуална бременност: "Това е може би най- емоционалният пост, който някога съм писала… и не, не съм бременна, както чета все по-често в последно време, защото изчезнах от социалните мрежи. Да, факт е, наистина изчезнах, защото се занимавах с нещо, което погълна изцяло мислите, времето и най- вече сърцето ми! "

От написаното по-нататък разбираме, че Будева е решила да смени попрището и в момента работи усилено по проект, наречен S.P.A.C.E. - арт-пространство от студиа, предлагащи широк набор от услуги. Между другото, както самата тя пише, е започнала все повече да прилича на Гала.