Попфолк звездата пя в продължение на три часа в столичен клуб, а гостите бяха изненадани от видимото напълняване на певицата в областта на корема. Освен, че стомаха ѝ бе по-наедрял, тя едва се движеше по сцената. А гостите бяха категорични, че е в очакване на бебе.

Анелия явно бе притеснена и внимаваше да не се претовари. А тоалета ѝ не успя да прикрие набъбналия ѝ корем, пише "Телеграф". Дори напротив, ниската талия на широките дънки ѝ подчерта закръглеността ѝ в областта на стомаха. Според присъстващите певицата все още не е готова да обяви благата вест. Че за втори път ще става майка и то след като има голяма дъщеря.

Анелия откри мъжа на мечтите си в богаташа Любомир Захаринов. С когото се сгодиха на 41-я рожден ден на певицата. Още след годежа тя сподели, че няма против да роди дете на любимия си: ”С Любо често си говорим за деца. Темата ме вълнува и ако е рекъл Господ и това ще стане. Отговорността за едно дете носи майката, а отговорността на бащата е да му осигури финансовата част, както и достатъчно грижи!”