Изпълнителят на "Давам всичко за теб" - Графа признава, че е сбъднал една своя мечта - да пее пред близо 20 000 души на Националния стадион "Васил Левски". И го направи с размах, дори надмина очакванията на хилядите си фенове, които пяха заедно с него всяка песен. Репертоарът му включваше над 20 песни, сред които най-големите му хитове, любими на меломаните. А енергията му беше все така нестихваща и се раздаде за публиката до последния миг на концерта. Шоуто беше на световно ниво.

Чест прави на Графа и екипа му, че и билетите бяха повече от достъпни. Имаше пропуски за 30 лв, а най-скъпите бяха 120 лв. Рекламите за датата на събитието също бяха на ниво, а на входа на стадиона имаше и мърч, към който имаше голям интерес.

В последния ден на септември Графа представи музикалния си спектакъл пред около 20 000 публика. Това обявиха и от предаването на Светльо Иванов по бТВ. Забележително постижение за музикант от класа, който години наред не изневерява на качествената музика и поддържа собствения си стил в изкуството.

Музикалният спектакъл с красивата и въздействаща музика, беше придружен от лични послания, изпълнения на музикантите, беквокалистите, танцьорите и не на последно място от мултимедийни и светлинни ефекти. Непосредствено преди концерта на сцената се качиха подгряващите DJ Burlak и DiMO BG, последвани от младежите от Junior Band, които се погрижиха за правилната музикална настройка на публиката. Беше незабравимо!