Изпълнителят на "Давам всичко за теб" събра доста по-малко публика, която не може да се помести и в половината от капацитета на мястото. Според непотвърдена информация присъстващите са били около 14 000 души. Преди голямото събитие обаче Влади Ампов се надяваше да успее да направи рекорд в поп музиката, така както в чалгата го стори Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд. Баладичният певец до последно отказваше да премести шоуто си в далеч по-достъпната и очевидно полагащата му се зала Арена Армеец, коментират в музикалните среди. А иначе билетите бяха повече от достъпни. Имаше пропуски за 30 лв, а най-скъпите бяха 120 лв. При това събитието беше хипер рекламирано от всякъде, от телевизията до билбордите, радиата и къде ли още не. Затова лафа "мижав интерес" е напълно адекватен на ситуацията спрямо амбицията на проекта и постиженията му реално.

В последния ден на септември Графа представи музикалния си спектакъл пред около 14 000 публика. Това обявиха и от предаването на Светльо Иванов по бТВ. Пиарите на певеца обаче ги завишиха с още 6000, но дори и втората информация да е по-вярна, това не успява да компенсира сериозната разлика в капацитета на столичния стадион.

Иначе по време на шоуто му имаше от всичко - красивата и въздействаща музика, придружена с лични послания, изпълнения на музикантите, беквокалистите, танцьорите и не на последно място от мултимедийни и светлинни ефекти. Непосредствено преди концерта на сцената се качиха подгряващите DJ Burlak и DiMO BG, последвани от младежите от Junior Band, които се погрижиха за правилната музикална настройка на публиката. Сега е ред Миро и Любо да си премерят аудиторията, но въпроса е дали и тримата на една сцена биха събрали 50-тицата на стадион Васил Левски...