Повод за това става болната тема за конфликта между двете, който се заформи от гостуването на Кали в подкаста на ТоТо през април 2022 година. Тогава Тото се изказа доста язвително към примата на попфолка, като заяви, че за толкова години няма нито един хит, а Кали подигравателно подхвърли: „Е, как някои ще ти кажат, че е пълна с хитове. „Ако бях се родила река, например“, на което Тото отговаря: „Какво е това?“ Подигравката на двамата с Глория разбуни духовете в социалните мрежи и фенове им скочиха, обявявайки ги за злобари и изпълнители без възпитание, щом си позволяват да говорят така за колега.

С днешна дата Кали поясни, че е сбъркала и дори поиска прошка от феновете, като преди това подчерта, че не таи лоши чувства към никого.

“Аз не мразя колегите си, не ги плюя, уважавам ги, включително и Глория! Хубаво е да се знае това нещо. Ние с нея бяхме много близки, допреди скандала, който произтече от предаването при Тото, където не я защитих, но не я и наплюх. Много негативи събрах, ама все тая, минало… Извинявам се на феновете на Глория и на Глория, ако съм ги засегнала с нещо. Ефирът е много подходящо място да се извиня”, сподели тя в “На кафе”.