Наскоро Дани направи изненадващо признание в социалните мрежи, което разкрива коя е жената, по която си е падал в шоуто. След като получи директен въпрос от последователите си с кого си е бил най-близък във формата, той отвърна - Крум, Калоян, Цецо, Цвети и Гатьо. Жената, с която обаче най-вероятно Дани има и нещо повече от обикновено приятелство, зародило се в екстремни условия, е варненката Виктория, която в момента учи "Право" и работи в нотариална кантора.

Нейната стратегия в "Игрите", както разбрахме още в началото, бе да играе в коалиция с мъжете и да използва женския си чар. Е, както се вижда, стратегията й е била успешна. След като Денислава отстрани Дани от Гладиаторите и той напусна пети сезон на "Игрите", агрономът се реши да направи зад кадър и доста разтърсващи признания, споделяйки пред всички, например, че не е ходил без бельо на битка, но е ходил без бельо на съвет.

А на въпроса "Имал ли си мокри сънища с някой от участниците?" отговорът му е положителен. "Да, имал съм с Моника. Няма да разкажа, но Мони (прави сърце с ръцете си и ѝ намигва)", казва плейбоят.