Помните ли култовия Туньо от настоящия сезон на "Игри на волята", който отпадна първи още на 8 септември? Дразнещият пазарджиклия си намери нова работа след безславното си участие във формата - гаври се с продукцията и доскорошните си съплеменници и останалите участници в интернет.

Последният бъзик на Трифон е с Мастагарков, който победи в извънредната служебна елиминационна битка във вторник вечер и се спаси за сметка на Румен Радев - годеника на Мис България 2018 Теодора Мудева. Моделът, който бил влюбен във фолкзвездата ДесиСлава, казва в предаването дословно: "Това, че моят глас ще отиде към Дени, не значи, че аз пращам жена срещу трима мъже". След видеото се включва Туньо, който се залива от смях, хващайки се за главата. "Ко?! Не! Как да не значи? Абе как е възможно?", реди гологлавият Трифон, продължавайки да се хили.

В друго видео се вижда как отпадналият вече Даниел от "Гладиаторите" е със схванат крак във водата, докато плува, а на помощ се притичва спасител - видимо с шкембе и не в първа младост. В типичния си вече стил Туньо се бие по главата през смях и коментира: "Какъв е тоя спасител, бе? Тяло на Аполон, млад човек, как да не искаш да те спаси?", реди култовият Туньо.

Под обстрела му попада и Цвети, която е с по-широка тениска. "Тая продукция няма ли пари за тениска, бе? Тя й стои като чувал. Нямат ли по-малки, тази е мъжка. От Гатьо ли я взеха?", гаври се зевзекът. Трифон Симеонов-Туньо е на 33 години и работел като редактор-репортер в кабелна телевизия, но напуснал, за да участва в риалити формата, по негови думи. Обича да задава провокативни въпроси и да спори. Определя себе си като "доста дразнеща личност", което усетиха останалите участници.