Остават броени часове до зрелищното шоу в зала Арена Армеец - “A PROPER NIGHT WITH CONOR MCGREGOR". Световната ММА звезда ще пристигне в София за събитието, което ще се проведе на 19-и октомври, а преди той да излезе на сцената, ще има подгряваща програма, в която ще вземат участие неповторимите Нина Николина и "101 каба гайди".

Очарователната певица ще завладее публиката не само с докосващата си музика, но и ще засияе в уникален тоалет, изработен специално за събитието. Дрехата отдава почит към родината на Конър Макгрегър - Ирландия. Тя е елегантна и в същото време смела комбинация от дълга пола в характерния десен с цепка и изчистено боди.

снимка: Георги Андинов

Нина Николина ще излезе на сцената с най-внушителния гайдарски състав - "101 каба гайди". Взривящата музикална комбинация ще накара публиката да настръхне и подсили зрелищното излизане на световната ММА легенда Конър Макгрегър.

Гостуването на ирландския боец у нас е едно от най-чаканите събития в света на спорта. Той ще има честта да наблюдава на живо срещите от огромната галавечер на MAX FIGHT 56. Пред погледа му ще се проведе битката за Световната титла на Универсалната боксова организация между Йосиф Панов-Пепелянката и Санди Масуд от Франция. Пепелянката определя битката с Масуд за „мача на живота си“, тъй като за първи път получава шанс да покори върха в една от световните боксови организации.

Посещението на Конър Макгрегър в България съвпада и с лансирането на неговата марка уиски Proper No Twelve, която носи неповторимия вкус на Ирландия. Билетите за „А Proper Night with Conor McGregor“ и MAX FIGHT 56 свършват бързо и наличност може да бъде намеренa на properwhiskey.bg, в мрежата на Epay GO и на място на касите на EasyPay в цялата страна.