Конър Макгрегър пристига в България след броени часове - ММА легендата ще се качи на сцената в зала "Арена Армеец" на 19-и октомври, а преди кулминацията на вечерта, публиката ще се наслади на взривяващ концерт.

Един от най-актуалните изпълнители на родната хип-хоп сцена Fyre ще се включи в звездната програма с ударните си песни, в дух със спортното настроение на вечерта. Заедно с него ще излязат Theo, както и Поля Иванова, или по-известна като малката Поли. А черешката на тортата ще бъдат музикантите от Brazz_ViliDJ. Настроението ще бъде незабравимо!

Гостуването на ирландския боец у нас е едно от най-чаканите събития в света на спорта. Той ще има честта да наблюдава на живо срещите от огромната галавечер на MAX FIGHT 56. Пред погледа му ще се проведе битката за Световната титла на Универсалната боксова организация между Йосиф Панов-Пепелянката и Санди Масуд от Франция. Пепелянката определя битката с Масуд за „мача на живота си“, тъй като за първи път получава шанс да покори върха в една от световните боксови организации.

Посещението на Конър Макгрегър в България съвпада и с лансирането на неговата марка уиски Proper No Twelve, която носи неповторимия вкус на Ирландия. Билетите за „А Proper Night with Conor McGregor“ и MAX FIGHT 56 свършват бързо и наличност може да бъде намеренa на properwhiskey.bg, в мрежата на Epay GO и на място на касите на EasyPay в цялата страна.