Потникът на Крисия едва прикрива бюста, който щедро се разлива, а феновете й изпадат в екстаз от вдигащата градусите гледка. Неведнъж 19-годишната певица е казвала, че няма силикон и няма никакво намерение да си слага в бъдеще. Всичко, което Крисия притежава в пазвата си, й е даденост от природата. Дори и фенове, които не са експерти по женските гърди, установяват, че бюстът на младата певица е напълно естествен и няма хирургическа намеса.

Преди година Крисия отново разбуни духовете, след като си пусна снимки, на които носи оранжев потник и е без сутиен. Щръкналите й зърна предизвикаха вихрушка в социалните мрежи и се наложи Крисия отново да обяснява, че не е лягала под ножа и просто така си изглежда.

Преди време майката на певицата - Ангелина Тодорова, категорично заяви, че дъщеря й няма никога да си сложи силикон, особено на устните, тъй като по рождение те били плътни и сочни. А съвсем наскоро Крисия беше нападната, че си е уголемила устните, след като си пусна снимка в близък план. Вероятно съдбата е била благосклонна към изпълнителката не само откъм глас, но и откъм природни дадености, така че да изглежда наистина любопитно за почитателите на нейното творчество, писа „България Днес“.