Срещу красавицата се изсипа огромен хейт, както и към приятеля й Румен Радев, който напусна риалитито. В серия от Инстаграм сторита тя е категорична, че никой не е длъжен да я харесва и няма никакво намерение да се извинява на никого и за нищо. "Всеки има право и на лошо мнение и на това да го изразява. Не сте длъжни всички да ме харесвате. Не сте длъжни всички да ме гледате. Няма да се извинявам за това какво мисля - тогава съм го чувствала така и за мен тогава това е било правилното. Може да съм грешала, но съм се водила по вътрешния си глас и по това какво усещам", написа тя в социалната мрежа.

"С Момчи сме се извинили за случилото се вътре. Не сме най-добри приятели, дори не сме се виждали след Игрите, но не смятам и че сме кръвни врагове. Аз лично не тая нищо лошо. Както казах, Момчил е изключително силен играч. Просто като хора не можахме да си паснем в условията, в които бяхме поставени", признава миската.

Тя допълни, че по повод случилото се в играта е започнала да получава доста неприятни закани на лични съобщения. "Просто има едни коментари, съобщения, които съдържат смъртни заплахи. Това, че ще ми бъде "сменена физиономията" и така нататък, които за мен са доста прекалени. Тези хора да се замислят, че и ние имаме родители, и ние имаме психика. Не всичко е "Игри на волята". Гледайте си своя живот!", заключава в коментарите си Теди.