"Боксово величие @daisylang1, жената-боец пионер", възвелича в профила си българката ирландският боец. "Беше страхотно да те срещна шампионе @thenotoriousmma! Благодаря ти за подкрепата за maxfight и за всички талантливи български бойци в родния ми град София, България", отговори на профила си завърналата се от Щатите Деси Кирова.

Дейзи Ланг изгледа шоуто в компанията на Александър Красюинг - мениджър на световния шампион Александър Усик и на Красимир Инински, президент на боксовата федерация. Българката и ирландския боец се познават задочно от общите им приятели - братята Арнолд и Патрик Шварценегер, а вторият е и адвокат на Конър Макгрегър. За първи път обаче Дейзи и ирландецът се срещат именно в София по време на боевете. "Отложих пътуването си на 19-ти октомври за Щатите, за да подкрепя всички български бойци и приятели. Шоуто, проведено от MaxFight в моя роден град София, беше страхотно", сподели емоцията си Дейзи Ланг.

35-годишният ирландец е бивш професионален ММА боец и боксьор, както и бивш шампион в лека и полулека категория на Ultimate Fighting Championship. През 2016 г. достига до № 2 в ранглистата на UFC за най-добър боец без разлика в категорията. Има записани много рекорди, които му носят и добри печалби. Неслучайно е определян като "машина за пари". Макгрегър е най-скъпоплатеният спортист в света за периода 1 май 2020 – 1 май 2021 г. със $ 180 млн., следван от Лионел Меси ($130 млн.), в класацията на "Форбс". Снимки Личен архив на Дейзи Ланг