Hotnews.bg припомня, че преди три дни бившият футболист заведе на ресторант поредната си жена Ивана Главчева и сина си от Злати. Явно отношенията им са се задълбочили и той е решил да запознае Благойчо-младши с тунингованата брюнетка. Благо Джизъса е известен с това, че сменя по-често половинките си, отколкото местата, които посещава. Куриозното е, че няколко лета поред той почива в един и същи хотел в Тасос, но с различна жена. По всичко личи, че ситуацията с любимия му руски ресторант е същата.

Доскоро той посещаваше заведението с Поли, вече бившата си съпруга, а вече го посещава и с най-новата си тръпка - дъщерята на Ванко 1. Брюнетката пък от своя страна бе взела със себе си любимото си кученце. От фотосите можем да заключим, че Златка е дала благословията си за новите отношения на бившия си и дори пуска сина си да излиза с новата любима на Благо. В разговор с фенове райкова потвърди, че не може да спре срещите между тримата.

След като почитателка я попита дали Благойчо излиза с баща си, Райкова се учуди: "Какво значи излизали?", давайки да се разбере, че това са важни отношения между родител и отроче. Доскоро Благой-старши не се показваше с последното си дете, но след като официализира връзката си с Ивана, няма пречка да обърне повече внимание на малкия.