Наскоро шоуменът изтупа праха от похлупака, под който се беше скрил и пусна билети за концерт в най-голямата българска зала заедно с дуетната си половинка Лъчо. През уикенда пък обяви, че връща и подкаста си, защото никой не можел да му каже какво да прави. „Мислите, че можете да ни кажете какво да правим?“ С този въпрос Тото се обърна към всички, заради чиято реакция през лятото му се наложи да спре своя подкаст, от който печелеше добри пари. Изречението е написано на английски език, вероятно защото рапърът смята, че е важно и чужденците да могат да го прочетат и разберат.

То представлява коментар към кратко видео от студиото на подкаста му. По този начин стана ясно, че интернет предаването се завръща с нови епизоди. То беше спряно в рамките на три месеца – от края на юли до сега. Това се наложи, след като на бял свят излезе откъс от старо интервю на рапъра в „При Тото“ с баскетболния треньор Тити Папазов. Той разказва през смях как на младини е остригал свое бивше гадже, защото след раздялата им имала друг приятел. Тото се заливаше от смях, а въпросния тоткъс беше разпространен след случката с нарязаната и остригана Дебора от Стара Загора.

Възмутени хора скочиха срещу двамата забавляващи се мъже. Единият го отнесе заради безчовечната си постъпка и начина, по който до ден днешен гледа на нея като весел факт от миналото си, а другият – за неадекватната си реакция, която показва пълна липса на съчувствие и отношение към нещата, които стават в студиото му. Заради острата обществена реакция участията на Тото бяха отменени, а рекламодателите му се оттеглиха – никой не искаше да свързват продуктите му със скандалния рапър.

Три месеца по-късно обаче той се завръща на бял кон и дори се изкарва герой заради възраждането на своя подкаст. В него, освен Тити Папазов, са гостували някои от най-популярните българи като Слави Трифонов, Маги Халваджиян, Евтим Милошев и други. Към момента не е ясно кой ще бъде първият гост при Тото след завръщането на неговото шоу. Фенове искат от рапъра да натрие носовете на критикарите си, като покани отново Тити Папазов, пише "Уикенд".