Това бяха думите на певицата Сузанита към нейното детенце - Матиас. Чалга звездата е опарена от тежкарите, които са били до нея, и иска да опази детето й да стане също такъв. Синеокото бебенце скоро ще навърши годинка и Сузи вижда как малко по малко бебешорът се превръща в човек. „Не вярвай, че трябва да мачкаш, за да те уважават. Така не се става мъж. Така се става мижитурка“, споделя провокативната брюнетка.

„Само мижитурка може да се гордее, че е мачкал жена. Колкото и да те предизвиква, не го прави, сине“. Щерката на Орхан Мурад вероятно е имала трудни взаимоотношения, преди да срещне сегашната си половинка и татко на Матиас - Марк. Сузи не иска нейното детенце да се превърне в мъжете, които са сривали нейното самочувствие, пише „България Днес“.

Младата мама призовава синът й да стане силен с уравновесен дух. Тя иска да научи Матиас да бъде силен срещу нападките на жените и да не отвръща на импулсивните удари на бясната жена“. „Тя ще ти каже, че те мрази, че не те обича, че не иска да те вижда повече, макар и всъщност да не може без теб. Понякога е по-мъжко да отстъпиш, вместо да отвърнеш. Това не те прави по-малък, сине“, заявява загрижената майка.

Сузи ще възпита Матиас да бъде свестен мъж и джентълмен. Фурията е известна с миналото си, в което е била голяма любителка на разнообразна мъжка компания. В този период вероятно някои представители на силния пол са наранявали жестоко изпълнителката. Със сигурност певицата е имала свада и със сегашното си гадже, Марк, който за известно време не беше до нея „Всеки глупак може да повишава тон, всеки глупак умее да обижда, всеки глупак може да наранява, но само силните умеят да мълчат, когато им идва да крещят. Истинските мъже никога не посягат на жени. Нито с ръце, нито с думи“, обобщава посланието чалга певицата.