22-годишният плувец и модел Калоян се бори до последно, но Дунев успя да си запази мястото в Игрите и обеща да види сметката на Мартин Елвиса, който всъщност го изпрати на бойното поле. Спортната легенда от Пловдив получи предимство благодарение на своя съюзник Момчил Василев. Програмистът спечели битката срещу футболния съдия Крум Георгиев и осигури на 50-годишния Дунев една обиколка предимство пред Калоян, а той пък изравни играта.

Подценяваният Калоян до последно дишаше във врата на спортната легенда.

Момчил си спечели и лично предимство. Той ще има възможност да залага по време на утрешния кастинг сблъсък, а правилно предположение от негова страна може да промени хода на играта. Ако сбърка, той ще обрече Старейшините на глад за цяла седмица.

По време на кастинг битката утре на Арената ще се завърне победителят от сезон 4 на “Игри на волята” Алекса Ерски. Той ще се изправи срещу шампиона по джудо Божидар Темелков от Сливен, който ще се бори за място в сезон 6 на екстремното риалити. Битката ще има неочаквана развръзка, която ще опъне нервите на Момчил до краен предел.