Тити, който беше разковничето в скандал, избухнал след участието му в подкаста на Тото, където разказва как постригал нула номер бивша за назидание, разчита, че хората пак ще го заобичат.

„Вдигна се шум с една основна цел – аз да бъда унизен пред обществото. Зад постановката стоят онези, които искаха да превземат „синия” футболен клуб”, обяснява в интервю Папазов. И се зарича да си върне обичта и уважението на всички, които е разочаровал с откровенията си.

В интервю за рапъра чешитът разказа как на младини обръснал косата на тогавашната си изгора Гергана заради нейна изневяра, а признанието му накара мнозина да направят паралели с Георги - касапина на Дебора от Стара Загора. "Аз самият имам огромен проблем, че не мога да лъжа. Можех да откажа на Тото да говоря по темата, но не го направих и стана тя, каквато стана. Причината да не се поколебая да разкажа за случка отпреди 28 години е, че моята вина беше безспорна. Ако мога да върна времето назад, не бих постъпил по този начин с Гергана. Предаването „При ТоТо” беше много свободно и шеговито. Едно е сигурно - че нещата, казани от мен там, силно се преекспонираха. Четири месеца записът събираше лайкове и хората се смееха от сърце", обяснява Папазов.

Попитан защо е подстригал бившата си преди 28 години, Тити прокарва нова версия: "Бяхме гаджета и се бяхме разбрали, че ако тя ми изневери, ще я подстрижа, а ако ли пък й кръшна аз, тя ще ми счупи фаровете на колата. Детска лигавщина. За нея и днес, 28 години по-късно, си плащам."