Това казва в интервю за Woman.bg съпругата на най-харесвания участник в риалити предаването Никол. Двамата са щастливо женени от 8 години и имат две прекрасни деца: Ниа, на две години и половина и Антъни на 4 години. От малка обожава да танцува, пее и да свири на пиано, успоредно с това тренира гимнастика. Майка й забелязва интереса към балета и я насърчава да запише Националното училище за танцово изкуство със специалност модерен балет, което завършва. След това започва да танцува с балет „Нова”, което й дава възможност да се докосне до голямата сцена и да участва в турнета, клипове, реклами. После среща любовта,

"Беше любов от пръв поглед. Ако трябва да бъда откровена забелязах ръцете му, усмивката, излъчването, интелигентността, чувството му за хумор. Просто химия, бих го нарекла аз. Сватбата ни беше като приказка с всички важни и скъпи за нас хора", признава Никол. Тя е категорична, че няма поводи за ревност. "Разбира се, че я има, но това е разбираемо, когато я има любовта. Познавайки човека до себе си вече толкова години, не ми е давал поводи за ревност. Колкото тълпата от фенки е по-голяма- толкова по-добре".

"Защо нямам силикон? Защо нямам хиалурон в устата? Простият отговор е-защото се харесвам такава, каквато съм", казва Никол, която е напълно естествена красавица. "Спортът, балетът, може би генът и балансираното хранене, са онази съвкупност от фактори, които допринасят много за моя външен вид. Противно на общото схващане, че лишенията и глада ни помагат да изглеждаме добре, аз смятам, че много често нещата с диетите много бързо излизат извън контрол. Вярвам, че всеки трябва да намери своето време и мотивация, не заради някого, а заради самия себе си. Аз се храня на три пъти: пълноценна закуска, лек обяд и лека вечеря. Пийте много вода и се движете-това бих дала като съвет".