Двете дами са част от риалити конкурса „Мис Плюс Сайз“. Заедно В първи епизод от предаването бяха представени участничките от втория му сезон. Една от тях е атрактивната готвачка Виктория Зайкова, която влезе в жестока конфронтация с друга супер скандална участничка Анджелина. Двете дами се падна да делят обща стая по време на престоя си в предаването. Това създаде повод за ругатни и обидни изказвания.

Виктория категорично отрече да спи в една стая с Анджелина. „Никога не съм си представяла, че животът ще ме срещне с подобна личност. Тази жена няма никакви ценности и морал. Новината, че ще трябва да деля една стая с нея, ме съсипа“ - сподели разочарованието си пред „Телеграф“ готвачката.

Скандалната ситуация доведе до сълзи, а Виктория беше на път дори да се откаже от участието си. В края сметка тя, която е доказала себе си като силен играч, взе все пак решение да остане в проекта. „Записах се, защото знам, че имам всички качества да стана новата Мис Плюс Сайз“, каза още тя и така оправда оставането си в проекта.