Попфолк певицата Емануела получи скъп подарък за рождения си ден. Синеоката красавица се похвали с часовник Rolex за около 50 бона. Емануела сподели снимка на луксозното бижу и постави над нея сърце. Тайна Загадка остава от кого е този така скъп подарък.

Според запознати цената на подобен часовник е около 50 хиляди лева, но има и много добри реплики и само истинските ценители могат да ги различат. Аксесоарът е изработен от благородни метали, розовият циферблат издава за това, че моделът е един от последните. Тайна остана кой е бил толкова щедър в избора си на подарък за красавицата.

JBkwQ9a.md.jpg

Емануела отбеляза рождения си ден в Пловдив сред едни от най-близките си приятели и колеги. Супер Саш, Теди Александрова и Илиян бяха част от звездните гости. Една от първите, които се появиха на тържеството, беше Моника от „Игри на волята“, а Кристиян Кирилов не спря да споделя цяла вечер видеа от партито. Емануела духна една свещичка, поставена на миниатюрна торта, и поздрави приятелите си с няколко песни, пише Телеграф.