Стратегът от Куклен беше попаднал в изолация в племето на Гладиаторите след отпадането на най-близките му - Цвети Станева и Калоян Митов. Той беше изпратен на елиминационна битка от червеното племе с надежда да се върне, за да се запази един от силните играчи, но беше победен на Арената.

Краси Дунев пак получи предимство благодарение на Момчил Василев, който надви съюзника на Крум - Благомир Мастагарков. Това много помогна на олимпиеца да направи една обиколка по-малко на трасето, където видимо издъхваше, но някак добута до финала. Крум успя да го изравни, въпреки предимството, но Краси Дунев бързо се справи с разгадаването на пъзела в последната фаза на играта и се зарече, че има много важна мисия и тя уви не е победа на големия финал, а да отмъсти. "Трябва да отмъстя на Мартин", злорадстваше 51-годишният мъж.

Крум даде всичко от себе си към победата, но на пъзела пропадна.

В утрешната кастинг битка Момчил отново ще има възможност да залага на Арената. В двубоя ще влезе ексцентричната Зорница Стоилова от сезон 4 на екстремното риалити. Срещу нея ще застане Изабела Здравкова - бившата й най-добра приятелка и състезателка по модерен петобой, с която често са мерили сили на стадиона. Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ в събота, 11 ноември, от 20:00 часа по NOVA.