Само Hotnews.bgразполага с много романтични снимки на красавицата е актьора, които вече не могат да бъдат намерени в инстаграм. Врачански, който изчезна от телевизиите след сериала „Братя“, активно работи в театъра, а в свободното си време обикаля Европа заедно с новата си приятелка. 42-годишният артист не обича да говори за личния си живот, защото смята, че няма значение с кого си лягаш и ставаш, а важни са творческите постижения. Затова ревниво крие самоличността на новото си момиче.

Връзката между двамата е сериозна, защото с младата дама той първо бе на екскурзия в Малта, а след няколко седмици двамата отскочиха и до Италия. В страната на Ромео и Жулиета влюбените отбелязаха рождения ден на гаджето на Врачански, която е поне 20 години по-млада от него. Последната публично обявена връзка на артиста бе с блондинката Александра Стоянова, която се умори да чака годежен пръстен от него.

Въпреки че дълги години живяха заедно в центъра на София и дори устояха на ковид блокадата на живота пак един до друг, те така и не станаха родители. Художничката Александра дори се разхождаше с годежен пръстен на ръката си, но днес Калин вече е влюбен в младата брюнетка, която се занимава с реклама.