На снимката певицата не прилича на себе си и сякаш е двойничка на Галена, на която целият фолк е тръгнал да подражава. Лицето на Емилия е смугло и издължено, с подчертани скули и скулпториран нос, който въобще няма нищо общо с истинския. Изпълнителката отдавна не е блондинка, но твърде тъмните й коси също допринасят за поразителната прилика с Галена, видя Hotnews.bg.

"Един дълго задаван въпрос от всички хора,които ме следват и харесват от години❤️🙏⤵️ Кога ще издадеш албум? Албумът “TURBULENCE” е вече готов.Вашата песен ще оглави може би най-хитовия ми албум.”Ела,Хабиби”,”Пак ще се броиш”,”Алкохол”,”Единствено”,”Друг живот”,”Българи-Юнаци”-песни на които вие създадохте своите спомени.Дълго време работих и по-новите парчета в този албум.Различни са едно от друго,но последната дума е ваша.Благодаря ви,че ви има,чувствам се прекрасно в този момент!", пише под фотошопираната снимка Емилия.

На останалите снимки в инстаграм профила си, певицата изглежда съвсем различно: с характерната си усмивка, без подчертаните скули и мъничския нос. Тя е една от най-харесваните певици в България и със сигурност няма нужда да подражава на когото и да било, за да заслужи любовта на феновете.