Преди броени дни той показа в интернет няколко свои снимки от софийска лаборатория, като се пошегува, че се е пробвал за лекар и скоро ще се разбере дали е издържал трудния изпит. Повече от ясно е, че комикът няма защо да си търси нова работа при огромния брой ангажименти като актьор, които има всеки ден. Пациенти на същата лаборатория веднага забелязаха, че тя предлага като своя запазена марка изследване с неинвазивните пренатални тестове, които имат важна роля за ранното откриване на хромозомни аномалии по време на бременността.

Те използват напреднала технология, която анализира свободната ДНК на плода, циркулираща в кръвта на майката, без риск от спонтанен аборт. Това допринася за спокойствието и сигурността на бъдещите родители, като им позволява да направят информиран избор относно здравето на техните бебета. Рачков, който вече е на 51 години, и неговата приятелка - 40-годишната сладкарка Камелия Андонова със сигурност се нуждаят от подобни изследвания. Двамата били готови на всичко, за да се сдобият с наследник и Митко активно работел по въпроса.

За разлика от Анита, която активно се рекламираше като гаджето на най-прочутия водещ у нас, Камелия е изключително обрана. Тя имала и друга причина да не иска да показва на света, че излиза с бургазлията. Бившият й приятел, който финансирал в началото сладкарския й бизнес, бил бесен от връзката й с Рачков и не спирал да й досажда, въпреки че между тях отдавна всичко било приключило. За разлика от Камелия, която продължила напред, бившият й правил всичко възможно да й напомня, че тя му дължи много.

Ревнивецът не бил на себе си, че Камелия вече има до себе си не само заможен, но и известен мъж. Не по-малко зла била Анита която преди да започне да излиза с водещия, бе известна с напълно неуспешното си участие в конкурса за голотии „Мис Плеймейт". Хасковлийката, която сега продава луксозни имоти в София, намерила телефона на Камелия от общи познати и редовно я тормозела с обаждания по нощите. Повечето пъти била сериозно почерпена, оплаквала се Камелия на свои близки познати, пише "Минаха години".