Русата красавица сложи булчинска рокля и позира като тичипна младоженка. Още по интереното е, че тя самата подксазва за настоящо такова събитие с думите: "Бъдеща булка... Може би!". След като се показа цялата в бяло във вид, готова за ритуалната зала, дъщерята на Виолета получи множество честитки. "Пожелавам ти го, за да спрат да те спрягат с всеки", гласи един от коментарите.

Други пък предполагат, че младоженецът е бившият на Емануела - Мартин, както и Иван Рълев. В публичното пространството обаче се върти, че Денислава и Рълев са заедно, а именно за това издаде и дъщерята на Дунев - Никол, която пусна в социалните мрежи снимка, на която двамата се държат за ръце, но след това бързо беше премахната. Информацията обаче не е потвърдена от никой от участниците в "Игри на волята".

Съвсем наскоро и бившият на Денислава - Кристиян Кирилов се изказа за връзката им като съжали за любовната си авантюра с участничката в Игрите. Познатият като Митака от сериала "София ден и нощ" заряза законната си съпруга - фолкпевицата Джулия и се хвърли в обятията на Денислава, пише Телеграф. Любовта им, обаче не била дълга, а пред водещата Ива Иванова Кристиян разкри, че съжалява за постъпката си и още не може да си прости и да превъзмогне съпругата си.