Плеймейтката показа не само коледната украса в южната ни съседка, но и пиршеството, което си устройва с пица, паста и плодове. Бъдещата майка яде за двама, дори трима и явно не се притеснява за фигурата си, въпреки че й предстои сериозна медийна изява. Както вече стана ясно, от бТВ подготвят специално риалити шоу, в което ще проследят бременността на бившата Мис Плеймейт, а на финала – и нейното раждане. Шоуто ще бъде излъченов в редстоящия пролетен тв сезон и се очаква да стане абсолютен хит. За услугата да покаже в национален ефир как протича бременността й Николета Лозанова ще прибере хонорар от 200 000 лева. Отделно от това солидна сума ще вземе и бъдещият татко на нейното бебе – вратарят Ники Михайлов. В рамките на предстоящото шоу двамата щели да обзавеждат нов дом за пораснолото си семейство, ще показват как купуват детски креватчета, гардеробчета и дрънкалки. Основният акцент обаче ще пада върху вълненията на бъдещата майка във връзка с развитието на нейното дългоочаквано бебе. Засега обаче Ни Ло показва само как позарува за себе си, явно харчейки предварителния хонорар.

Лозанова никога не е крила, че иска второ дете след дъщеря си Никол от вече бившия си съпруг Валери Божинов. Момичето се роди преди 11 години. Оттогава майка му се надява на още едно бебе. Въпросът стана особено актуален, след като тя се раздели с Божинов и заживя с Ники Михайлов. Вратарят все още няма деца и най-вероятно иска да стане баща повече и от нея. Благата вест обаче с години не дойде при двойката. Затова, когато Лозанова съобщи, че е бременна, се заговори, че е правила инвитро процедури. Бебето е било заченато в Турция и се очаква да се появи на бял свят през пролетта.

От бТВ веднага са усетили горещата тема и са сключили договор с амбициозната брюнетка да снимат всичко около очакването на рожбата й. Напролет хората ще могат да видят как тя ходи на лекар, как се проследява бременността й, как реагира дъщеря й на вестта, че ще има още едно дете в семейството, какво прави бъдещият татко, докато чака бебето си, с какво се храни бременната майка, как поддържа добрата си форма, какви дрехи си купува, каква бебешка количка ще избере и всичко останало, което засяга живота й. Кулминацията ще бъде самото раждане на бебето, котео ще се излъчи в национален ефир.