От известно време брюнетката тренира кикбокс, който със сигурност й е помогнал да стопи няколко излишни килограма, но се оказа, че на живо не е чак толкова кльощава, колкото на фотосите си в социалните мрежи, пише в. „Уикенд“.

Надарената изпълнителка пя на няколко предизборни концерта, където си пролича истинското й тяло. Христина Христова, както е истинското име на певицата, не е дебела, има заоблени и апетитни форми, но няма анорексичното тяло, което показва в социалните мрежи. „От известно време съм запалена по кикбокс. Според мен всеки трябва да се движи и изкарва енергията, която се е насъбрала в него. Имам много добър учител“– разказа преди време младата изпълнителка и допълни, че според нея спортът помага на всеки един изпълнител да бъде по-добър при сценичните си изяви.

Красавицата имаше период, в който тежеше около 75 килограма и беше доста едра. После Тита се втали малко, а в последната година успя да смъкне още излишни килограми. Феновете на певицата отдават вталяването й на проблемната й връзка с ММА боеца Недко Николов. Двамата се събираха и разделяха на няколко пъти, здравенякът дори преби гаджето си, а тя му прости, но в крайна сметка двойката се раздели окончателно. Сега Христина изглежда щастлива, но държи личния си живот далеч от светлините на прожекторите.

„Смятам, че щастието обича тишината. Човек трябва да влиза под светлините на прожекторите, когато има какво да заяви, какво да покаже, с какво да се похвали, а не просто да се появява току-така“ – философства изпълнителката. Последователите на надарената брюнетка смятат, че изглежда добре и е секси, но няма нужда да се вталява допълнително с фотошоп.