Изпълнителят, за който неотдавна се заговори, че е пред развод със съпругата си Мая, предприе такава крачка, но в музикален план. Двамата с колегата му Павел са се разделили след десет години заедно на сцената. "Със сигурност се случват едни тръгвания по индивидуални пътеки. Да, разделяме се официално", съобщи в "Преди обед" Венци Венц, който се появи за интервю без колегата си и промотира соловото си парче "Давам".

"Беше много забавно това, което направихме през тези десет години. Наскоро имахме концерт в голямо софийско заведение, събрахме всичките си приятели и сложихме подписа на финала на тази книга. Отделно обиколихме света, направихме много музика, провокирана от нещата, които ни се случват", сподели още рапърът.

"Сега е време да тръгнем по онази пътека, по която всеки трябва да се себеизрази, за да покаже кой е неговия нюанс по отделно. Бийтълс са се разделили, кои сме ние, че да не се разделим?!", казва по темата Венци и допълва: "Със сигурност това е било най-дългата ми връзка в живота. Много неща сме преживяли заедно, със сигурност ще ни се случи отново да работим заедно".

От гостуването му в "Преди обед" става ясно също, че със съпругата му Мая са успяли да заздравят връзката си, след като преди време бяха тръгнали да се развеждат. "Аз съм женен мъж, обичам една жена и съм в сърцето й с всичките грешки, които съм направил. Просто има възход и падение", признава изпълнителя.