Пред Мон Дьо певицата говори конкретно само за дъщеря си, която обяви за своето най-голямо богатство, като използва случая да се ожали, че връзката между Марая и баща й не е достатъчно пълнокръвна, така както й се иска на майката. Мария напомни, че дълго е чакала детето си и е минала през няколко процедури. Отварачката натърти, че прякорът й се дължи на една най-гледаните реклами в българския ефир въобще, снимана професионално като кино филм от майстор като Димитър Митовски.

За своя най-голяма грешка бившата певица, която така и не успява да се върне пълноценно на сцената, обяви отказването от музиката. „Оттеглянето ми от музикалната сцена беше най-голямата ми грешка. Не бих искала да звучи като оправдание. Отчитам го като слабохарактерност. Всичко мога да си върна, ще си извървя пътя отново.

Понякога има неща които вършим не само със собствената си воля. Това е бил моят урок. Много разочаровах себе си, изпатих си от себе си. Нямам нищо против да заплатя цената и да продължа напред. Всеки един човек, който дойде при теб и ти каже че трябва да направиш избори, за да бъде с теб, няма място в живота ти", сподели попфолк певицата и даде да се разбере, че напуснала Пайнер заради мъж.

„Мъжете са колкото сладки, толкова и сбъркани. Когато придобият любовта на една успяла жена, много се окриляват. Един самоуверен успял мъж не предлага избори, а само щастие", обясни тя, без да назовава името на богаташа, решил да спре музикалните й изяви. Веднага след излъчването на интервюто Мон Дьо започна разговор с фенове, които го критикуваха, че интервюто с Отварачката не се е получило.

"Това интервю не е слабо и трябва да се гледа през неговия втори план", обясни Мон Дьо, който се надява, че публиката му е достатъчно интелигентна, за да вникне в дълбочина в думите на фолкаджийката, видя Hotnews.bg.