„Където и да отида и какво то и да направя, някой ще ми кажа, че приличам на Александра Богданска.“ С това признание и с невероятния феномен да е пълно копие на Богданска Даяна от Видин взриви мрежите. Младото момиче от Видин, което прилича на Александра до съвършенство, също като нея е инфпуенсърка.

Даяна Йорданова привлече огромно внимание към себе си в мрежите и породи хиляда коментари както от фенове, така и от неприятели. Някои дори изразиха скептичното си мнение за тяхната “случайна” прилика. “Еднакви ви правят”, написа циник в мрежите, след което някои от хейтърите се съгласиха.

Най-интересното е, че Йорданова не само прилича на Богданска физически, но и споделя с нея страстта си към модата и стила, които пленяват сърцата на хиляда последователи в социалните мрежи. Въпросът сега е: какви нови вълнуващи събития ще разкрие този удивителен дует на красотата?

Но Богданска не е единствената „близначка” на видинчанката. Стотици фенове се изредиха, за да отбележат и видната прилика с Гал Гадот. „Бягай бе, помислих, че Гал Гадот проговори на български", написа последовател под поста. Явно репертоарът от подобни красавици е дълъг, но засега Даяна не се е oплаква от множеството комплименти. “Реших може би да започна да таксувам хората всеки път като някой ми го каже” пошегува се брюнетката за ситуацията с нейните двойнички, пише България Днес.