Но в клипа така и не се появи Деси, което породи съмнения, че двете са се скарали. Техни фенове предполагат, че между приятелките е възникнал скандал по време на записите на песента и затова едната липсва от клипа. "Язък за доброто приятелство, което имаха през годините", шушукат из светските среди.

Потърсена Рени за коментар, тя категорично отрече да има каквито и да е проблеми с колежката си. И обясни: "Лятото беше много ангажирано откъм участия и за мен, и за нея. Така и не успяхме да се стиковаме и дълго време отлагах клипа. Но накрая решихме да я снимам сама, защото от дълго време не съм пускала песен и феновете ми нямаха търпение. Няма никаква драма между мен и Деси, тази песен я е написала тя и ми я подари, за което съм й безкрайно благодарна", коментира Рени пред Блиц.

Песента "Утре пак ела" се радва на голям интерес и вече катери стълбицата на големите и престижни фолк класации. А феновете на Рени се надяват да бъде по-продуктивна и да не спира да ги радва с божествения си глас и тоталните хитове.