Водещата, която бе лице на шоуто 13 години, обяви, че иска да се предизвика за пореден път и затова напуска. "Решението е изцяло мое", категорична бе блондинката, която не спря да плаче. Просълзени бяха и хората в публиката на "Съдебен спор". Както вече стана ясно тя и семейството ѝ са решили да заживеят в САЩ, където съпругът Джонатан има бизнес. Гладуиш не спомена нищо за бъдещите си планове, но даде ясно да се разбере, че заместничката й в "Съдебен спор" ще я замести достойно. Макар името да не бе обявено в ефир, от Нова телевизия официално информираха, че в съдебната зала вече ще гледаме Ромина Тасевска, която от две седмици не седи до Гала. Нана бе категорична, че бившата Мис България е прекрасна.

Първоначално "Съдебен спор" се излъчва като част от магазинното шоу “Станция Нова”, но след свалянето му от ефир се отделя като самостоятелно предаване. Нова тв го показва всяка събота и неделя от 11 ч. То ще продължи след напускането на Нана, но с нова водеща и със същия главен редактор - Жоро Игнатов, който подари голям букет на Нана на сбогуване. В шоуто се завърна и адвокат Искра Онцова, близка приятелка на водещата, която влезе в студиото за първи път от 11 години, видя първи Hotnews.bg

Вчера, в съботния ден, "Съдебен спор" излъчи свой стар епизод и предизвика недоумение сред зрителите. Днес епизодът бе нов и касаеше молба на майка за промяна на мярката на закрила на едномесечното й бебе – от социална институция – в дома на прабабата на детето. След като случаят бе разрешен, бяха излъчени най-запомнящите се моменти от предаването през годините, включително и признанието на Нана, че за втори път е диагностицирана с рак на гърдата. След края на подборката от "Съдебен спор" през годините, Нана се сбогува със зрителите и специално благодари на Игнатов и Нова телевизия за подкрепата.