Изпълнителката на „Хей, Малката“ каза заветното „да“ на половинката, с която вдигна сватба за чудо и приказ в Белгия. Двойката събра над 300 гости, близки и приятели, за да отпразнуват заедно любовта си. Певицата се появи с бяла семпла рокля, хванала за ръка мъжа си, който беше гушнал сина им.

Сватбата, както повелява българската традиция, бе открита с питка с мед. Майката на младоженеца отчупи парче от хляба, потопи го в меда и захрани първо булката. Същото действие бе повторено и от майката на Мира, която от своя страна даде от питката първо на младоженеца, пише Телеграф.

По този начин категорично стана ясно, че семействата на двамата одобряват избора на децата си. Танцьори в народни български носии предхождаха родителите на Мира, а тези на мъжа й излязоха на турска песен. Припомняме, че Мира откри любовта в лицето на 11 години по-млад от нея мъж. Двамата станаха родители преди година и живеят в Белгия. Изпълнителката сподели първо пред „Телеграф“ преди време, че се готви за сватба, но най-много се вълнува от това, че е успяла да създаде здраво и щастливо семейство.