Макар и да не беше акцентирано на любовна история между Дени и плувецът Мишо, за зрителите не остана скрито това, че двамата имаха особена близост. И това не беше само заради играта, категорични са по-наблюдателните. Не случайно на предната елиминационна битка, дъщерята на Виолета беше супер разстроена и ревяща, за да не загуби човека, към когото има доста сериозни симпатии.

В края на краищата при последната тройна битка между Иван Рълев, Благомир Мастагарков и Михаил Кръстев, именно последният не успя да финишира играта. Така завърши участието си в "Игри на волята" на осмо място. 20-годишният Мишо изоставаше сериозно по трасето и завърши последен в надпреварата.

Тройна битка с Иван Рълев, Михали Кръстев и Блатомир Мастагарков.

Край огъня участниците научиха, че ще трябва да номинират двама души. Почти всички купиха гласове от водещата Ралица Паскалева, като ходът им беше предизвикан от спекулациите на Мартин Николов - Елвиса за евентуалния изход от съвета. Милионерът беше защитен от имунитет, а с такъв се сдоби и Красимир Дунев срещу всичките си грошове. До номинацията на Михаил се стигна след като на съвета той получи глас от Виолета Стайкова, майката на неговата най-близка съюзница в играта Денислава Велкова.